Solceller

Lav solens stråler om til gratis strøm med markedets bedste solceller.

Forestil dig en hverdag, hvor du ikke skal tænke på din elregning. Med solceller kan du lave en investering i en grønnere og mere bæredygtig fremtid, som samtidigt kan dække op mod 70% af din elregning med din egenproducerede strøm.

Hos 1KOMMA5° fører vi solceller med markedets længste garantier og højeste effektivitet - alle produceret under etiske forhold.

Se produktsortiment

Spar op til 70% på din elregning og reducér dit CO2-aftryk

Markedets førende solcellepaneler med garantier på op til 40 år

Få værdien af din husstand til at stige

Solceller fra 1komma5 integreret i tag

Solceller af den højeste kvalitet.
De længste garantier på markedet.

Hos 1KOMMA5° får du solcellepaneler fra verdens førende producenter, og vi garanterer den nyeste teknologi, høj ydeevne og lang holdbarhed. Alle produkter er nøje udvalgt ud fra deres kvalitet, samt hvor bæredygtigt de er produceret.

1komma5 full black solceller

1KOMMA5° FULL BLACK

Vores helt eget flagship-panel. Tysk silicium og høj effektivitet til en god pris.

  • Half Cut-solcelleteknologi

  • 420 Watt Peak

  • 25 års produktgaranti

  • 30 års ydelsesgaranti

  • Produceret af 1KOMMA5°, lavet med tysk silicium

Vis produkt
SunPower Performance 6 solceller

SunPower Performance

Solceller fra verdens førende solcelleproducent, SunPower Maxeon.

  • Patenteret Shingled Cell-teknologi

  • 405 Watt Peak

  • 25 års produktgaranti

  • 25 års ydelsesgaranti – min. 87% ydelse derefter

  • 25 års servicegaranti

  • Udelukkende ikke-kinesisk silicium

Vis produkt
SunPower Maxeon 3 solceller

SunPower Maxeon

SunPower Maxeons flagship-panel, der betegnes som verdens bedste solcellepanel.

  • Maxeon-solceller

  • 420 Watt Peak

  • 40 års produktgaranti

  • 40 års ydelsesgaranti – min. 88.3% ydelse derefter

  • 40 års servicegaranti

  • Udelukkende ikke-kinesisk silicium

Vis produkt

Vi hjælper dig på din rejse mod en bedre elregning.

Vi ved, at overgangen til solenergi kan virke som en stor beslutning, men vi er her for at vise dig vejen. Vores ekspertteam vil guide dig igennem processen, give dig indsigt i, hvordan solcelleteknologien fungerer, og hjælpe dig med at vælge det rette solcelleanlæg til dine behov. 

Vi tror på, at solceller ikke blot er en investering i dit hjem, men også i vores fælles fremtid.

Med solceller fra 1KOMMA5° Danmark kan du tage kontrol over din energiforsyning og bidrage til at skabe en mere bæredygtig verden. Her får du branchens bedste produkter og længste garantier, og vi hjælper dig gennem hele projektet. 

Lad os sammen gøre en forskel og skabe en lysere fremtid for kommende generationer.

Så nemt er det
køkken med familie

Hvad er solceller - og hvad består de af?

Solceller er enheder, der som ren magi omdanner solens stråler til elektricitet. Da solen er den største energikilde, vi har adgang til, er solceller altså propfyldt med potentiale.

Solceller er lavet af halvledermaterialer, typisk silicium. Disse materialer er i stand til at absorbere solens lysenergi og omdanne den til elektrisk strøm ved hjælp af en proces kaldet den fotovoltaiske effekt. 

Solceller består af flere lag halvledermaterialer, der er behandlet for at skabe en elektrisk ladning. Disse lag er beskyttet af et glaspanel, der tillader solens lys at passere, men beskytter samtidig cellerne mod skader og vejrforhold. 

Bag på solcellen er der et lag af ledningsmateriale, der leder den genererede strøm væk fra cellen og ind i det elektriske system.

Sammen udgør disse komponenter et solcellepanel, der kan monteres på taget af et hjem eller en bygning for at udnytte solens energi og generere elektricitet. Typisk ser man flere, op til 60, solceller pr. solcellepanel - hvor en række solcellepaneler tilsammen skaber et solcelleanlæg.

solceller close-up

Hvordan virker solceller?

Når sollyset rammer solcellen, vil halvledermaterialet absorbere fotonerne i sollyset, hvilket vil frigive elektroner. Det er disse elektroner, der vil generere elektrisk strøm og/eller blive lagret i batterier til senere brug. Det er dette fænomen, som altså også kaldes for den fotovoltaiske effekt.

Solceller består typisk af flere lag, herunder et lag af positivt ladet og negativt ladet silicium (p-lag og n-lag), som arbejder sammen for at omdanne solenergi til elektricitet i den såkaldte PN-overgang.

De er forbundet til en inverter, der konverterer den genererede jævnstrøm (DC) til vekselstrøm (AC), som er den form for elektricitet, der bruges i vores husholdninger.

Den producerede elektricitet kan nemlig ikke uden videre benyttes i husstanden, da strømmen netop er jævnstrøm (DC). Før strømmen kan bruges, skal denne jævnstrøm

konverteres til vekselstrøm (AC). Til dette benytter man en såkaldt inverter, hvis formål er at konvertere jævnstrøm til vekselstrøm.

Læs mere: Hvad er en inverter?

Solcelleanlæg består af flere solceller for at øge den samlede effekt. Disse anlæg bliver typisk installeret på taget af bygninger eller på jorden i solcelleparker.

Når sollyset rammer solcelleanlægget, genererer hver solcelle elektricitet, og den samlede strøm fra alle solcellerne kombineres til en mere kraftfuld energikilde.

Hvordan fungerer solceller illustration

De forskellige typer af solceller

Når det kommer til solceller, er der en bred vifte af solcelleteknologi tilgængelig. 

Hver type solcelle har sine egne unikke egenskaber, fordele og anvendelsesmuligheder. De mest almindelige typer af solceller er monokrystallinske, polykrystallinske og tyndfilmsceller, men i de seneste år har nye teknologier som Shingled Cell og Back Contact solceller også vundet frem i landskabet. 

Bliv klogere på de forskellige typer solceller i de følgende afsnit eller læs vores blogindlæg om både monokrystallinske og tyndfilmssolceller.

Monokrystallinske solceller.

Monokrystallinske solceller er fremstillet af en enkelt krystalstruktur, og har et karakteristisk sort udseende. Disse solceller er velegnede til steder, der har begrænset plads, da de bl.a. har en høj konverteringseffektivitet og god ydeevne – selv under svag belysning. Ved monokrystallinske solceller får man typisk 20-22% udnyttelse af solenergien.

Polykrystallinske solceller.

Polykrystallinske solceller er lavet af flere krystalstrukturer og har en karakteristisk blå farve. Polykrystallinske solceller har en lidt lavere effektivitet, men fungerer særligt godt under høj belysning. Derfor er de velegnet til større installationer. Ved polykrystallinske solceller får man typisk 14-16 % udnyttelse af solenergien.

Tyndfilmssolceller.

Tyndfilmssolceller, også kaldet amorfe solceller, er tyndere og lettere end krystallinske solceller, og de er baseret på pulveriseret silicium. Det gør, at de kan være mere fleksible og formbare, hvilket åbner op for en masse anvendelsesmuligheder. Tyndfilmssolceller har en lidt lavere virkningsgrad, men et lavere CO2-aftryk i forbindelse med produktionen. Alt efter kvaliteten på tyndfilmssolcellerne vil der være mellem 7-13 % udnyttelse af solenergi.

Shingled Cell-solceller.

En af de nyeste udviklinger inden for solceller er Shingled Cell, som bruger en helt anden måde at sammensætte solcellerne på. Denne nye teknologi tillader bedre holdbarhed, bedre ydeevne, og fuldkommen udnyttelse af solcellepanelets størrelse. Med SunPowers Performance-panel får du deres patenterede Shingled Cell-teknologi gennem deres “bedst til prisen”-produkt. Shingled Cell-teknologien tillader, at de individuelle solceller overlapper hinanden. Det betyder, at den totale ydeevne er større sammenlignet med mono- og polykrystallinske solceller.  

Back Contact-solceller.

Med SunPowers Maxeon-solcellepanel får du et panel, der af mange medier er kåret som verdens bedste. Dette er langt hen ad vejen et resultat af deres patenterede Back Contact-teknologi.
 Den revolutionerende Back Contact-teknologi har en væsentligt højere celle-virkningsgrad end monokrystallinske og polykrystallinske solcelle-moduler og dermed sikres et højere energiudbytte. Med teknologien kan solcellerne absorbere langt mere lys, og så er de tilmed mere effektive i skyggeforhold og i diffust lys end Shingled Cell-teknologien.

Hvor stort et solcelleanlæg skal jeg vælge?

Dét er et spørgsmål, der ganske naturligt ofte dukker op, når man overvejer at investere i solenergi. Svaret afhænger af flere faktorer, men den gode nyhed er, at solcelleanlæg kan tilpasses dine specifikke behov og forbrugsmønstre.

Her er nogle aspekter, du bør overveje, når du skal finde ud af, hvor stort et solcelleanlæg der passer til dine behov.

  1. En god start er at analysere dit nuværende elforbrug over en periode - gerne over et år, så du får et retvisende billede af dit forbrug. Dette tal kan du finde hos din elleverandør.

  2. Dernæst kræver det, at du overvejer den andel af dit nuværende strømforbrug, som du ønsker dækket af solcellerne. Det vil nemlig påvirke størrelse og kapacitet af det solcelleanlæg, du vælger at installere. Så tænk over, om du ønsker at dække hele dit strømforbrug eller kun en del af det.

  3. Undersøg størrelsen på dit tag. Det er vigtigt at vurdere, hvor meget plads der er til rådighed på dit tag, da det vil påvirke antallet af solcellepaneler, du kan montere, og dermed også den samlede kapacitet af dit solcelleanlæg.

Disse faktorer er selvfølgelig forskellige fra person til person – og fra ejendom til ejendom – og derfor er det altid en god idé at få rådgivning på dette område, så man er sikker på at ende med et solcelleanlæg, der passer til ens ønsker og behov.

Ved at samarbejde med eksperter fra 1KOMMA5° kan vi hjælpe med at foretage en nøjagtig vurdering af dit elforbrug og skræddersy en løsning, der passer perfekt til dine behov og din ejendom.

Læs mere: Hvor stort skal et solcelleanlæg være?

mand i vindue

Fordele ved solceller.

Som samfund står vi overfor udfordringer med klimaforandringer, stigende energipriser og behovet for at sikre energiforsyning til alle. I denne kontekst er solceller ikke bare en mulighed for den enkelte, men en nødvendighed for os alle.

Derfor er det vigtigt, at du kender til alle de fordele, solceller bringer med sig. Ved at investere i solceller tager du skridt mod at skabe en mere bæredygtig og uafhængig energiforsyning, samtidig med at du reducerer din CO2-udledning og sparer penge på din elregning.

Bedre for miljøet.

Hver kilowatt-time solenergi, du producerer, er et skridt mod en renere og mere bæredygtig fremtid.

Solceller producerer ren, grøn energi uden at udlede skadelige drivhusgasser i atmosfæren, og derfor reducerer du din CO2-udledning betydeligt sammenlignet med traditionelle energikilder som kul, olie og naturgas.En almindelig husstand kan sænke sit CO2-udslip med 0,6 ton om året gennem brugen af solceller.

Ved at vælge solenergi tager du altså et skridt i den rigtige retning og bliver en del af løsningen på klimaudfordringen.

Bliv selvforsynende med grøn strøm.

Ved at installere solpaneler på dit tag eller i din have bliver du din egen energiproducent. Du vil ikke længere være bundet af traditionelle energileverandører, og du kan nyde godt af den gratis og ubegrænsede strøm, som solen leverer hver dag.

At blive selvforsynende med grøn strøm er ikke kun godt for din økonomi, det giver også en følelse af frihed og uafhængighed. Du behøver ikke længere bekymre dig om stigende energipriser eller strømafbrydelser – du har din egen pålidelige energikilde lige uden for egen dør.

Få en lavere elregning.

Med solceller kan du se frem til betydelige besparelser på elregningen. Ved at producere din egen elektricitet reducerer du behovet for at købe strøm fra elnettet. Det betyder, at du vil få markant lavere elregninger og måske endda eliminere dem helt.

Et solcelleanlæg med batteribank sparer den gennemsnitlige husstand for 4-6.000 kWh om året. Det svarer til en årlig besparelse på ca. 10.000 kr.

Sælg overskudsstrøm eller gem den til senere.

Når du har solceller installeret på dit tag, producerer dit solcelleanlæg elektricitet, selv når dit forbrug er lavt, og når du ikke er hjemme. Denne overskydende strøm kan enten sælges tilbage til elnettet eller lagres i en batteribank til senere brug. 

Ved at sælge overskydende strøm tilbage til elnettet kan du tjene penge på den ekstra strøm, dit solcelleanlæg producerer. Alternativt kan du gemme overskydende strøm i batterier, så du kan bruge den senere, når solen ikke skinner. 

Denne dynamik giver dig fleksibilitet til at udnytte din solcelleproduktion optimalt og maksimere din besparelse på elregningen.

Øg boligværdien.

Installationen af solceller kan også øge værdien af dit hjem, fordi boligen vil få et bedre energimærke.

Læs mere: Hvad er energimærkning?

Potentielle købere er ofte villige til at betale mere for et hus med solcelleanlæg, fordi det byder på en langsigtet investering i energieffektivitet og besparelser på elregningen.

Lang levetid og minimal vedligeholdelse.

Solcelleanlæg har en lang levetid og kræver minimal vedligeholdelse. Typisk vil solceller have en levetid på +35 år. Når solcellerne er installeret korrekt, kan de fungere pålideligt i årtier med få eller ingen driftsomkostninger.

Med solceller fra 1KOMMA5° får du branchens længste og bedste garantier på solceller – helt op til 40 år.

Fleksibel installation, som er skalérbar.

Solcelleanlæg kan installeres på mange forskellige bygninger og strukturer, herunder hustage, carporte og campingvogne. De kan også nemt tilpasses forskellige størrelser og energibehov. 

Det betyder, at I kan starte med en mindre installation og tilføje flere paneler senere, hvis behovet opstår.

Hos 1KOMMA5° Danmark specialiserer vi os i totalløsninger – det vil sige solcelleanlæg med batteribank, da det er her, der er størst gevinst at hente som privatkunde.

Desuden kan den medfølgende batteribank også opgraderes senere hen, hvis dit forbrug øges – f.eks. ved køb af elbil eller varmepumpe.

Udfordringer ved solceller.

Selvom solceller har utallige fordele, er der også nogle udfordringer, som du selvfølgelig skal være opmærksom på som interesseret køber.

Høje opstartsudgifter.

Den indledende investering i solcelleanlæg kan være betydelig, hvilket desværre afskrækker nogle fra at vælge solenergi. Dog findes der gode finansieringsmuligheder, der kan gøre det mere overkommeligt at investere i solceller. Samtidig skal du huske på, at selvom de indledende omkostninger kan være høje, har et solcelleanlæg typisk tjent sig hjem på bare 7-10 år.

Mest effektive i de timer, hvor du ikke er hjemme.

Solceller producerer typisk mest strøm i løbet af dagen, når mange mennesker er på arbejde eller skole og derfor ikke bruger strøm derhjemme. Det kan resultere i, at den producerede strøm sendes tilbage til elnettet, hvilket kan være mindre fordelagtigt økonomisk set. Strømmen går dog ikke til spilde, da du stadig vil få betaling for al den strøm, som du sender tilbage til elnettet. Men derfor kan det stadig være en fordel at have en batteribank, der kan gemme overskudsenergien til senere brug, når forbruget er højere.

Afhængige af vejret.

Solceller producerer strøm ved hjælp af sollys, så deres effektivitet kan variere afhængigt af vejrforholdene og tidspunktet på dagen. Det kan begrænse mængden af ​​elektricitet, der genereres, især om natten eller på overskyede dage. Heldigvis udvikler teknologien sig hele tiden, og solceller er blevet meget mere effektive i overskyede vejrforhold end tidligere.

Du kan samtidig også komme denne udfordring lidt i møde ved at investere i en batteribank. Så kan du nemlig gemme overskudsenergi fra de mest solrige tidspunkter til senere brug, når vejret er mere tvivlsomt.

Ikke alle elsker udseendet.

Det er desværre ikke alle, der elsker synet af solceller lige så meget som os. Der er nogle, der har æstetiske bekymringer vedrørende det udseende, som solcellepaneler tilføjer til deres ejendom. Det kan selvfølgelig være en udfordring, især for dem, der prioriterer det visuelle aspekt af deres hjem meget højt.

Der er dog stadig mulighed for at vælge paneler, der passer til forskellige æstetiske præferencer og arkitektoniske stilarter, hvilket gør det muligt at integrere solceller på en mere diskret måde. Det er sågar en mulighed at få solceller, som er integreret i taget.

Til gengæld er der også mange andre, der synes solceller ser godt ud – som symbol på moderne klimabevidsthed og energimæssig selvstændighed. 

Selvom der er visse udfordringer ved solceller, er det vigtigt at huske på, at fordelene i langt de fleste tilfælde opvejer for dem. Samtidig findes der gode løsninger på de fleste udfordringer, så vi håber, at du vil være med til at bane vejen mod en lysere og mere bæredygtig fremtid

Hos 1KOMMA5° Danmark er vi her for at hjælpe dig med at navigere gennem udfordringerne og finde den bedste løsning for dig og din bolig.

De forskellige typer solcelleanlæg.

Når det kommer til solcelleanlæg, findes der forskellige typer, som kan adskille sig i både størrelse, kvalitet og formål.

At forstå forskellene mellem disse typer solcelleanlæg er afgørende, når du skal vælge det rette solcelleanlæg.

Nettilsluttet solcelleanlæg.

Det nettilsluttede solcelleanlæg er den mest almindelige type solcelleanlæg. 

Anlægget er designet til at være tilsluttet det almindelige elnet, hvilket vil sige, at den potentielle overskydende elektricitet kan sendes tilbage til elnettet.



Du kan som nævnt tidligere tjene penge på den overskydende energi, der sendes videre ud i elnettet. Så ønsker du at være i stand til dette med dine solceller, er det vigtigt, at du vælger et nettilsluttet solcelleanlæg.

Stand alone-solcelleanlæg / off-grid.

Stand alone-solcelleanlægget er et anlæg, der fungerer uafhængigt af elnettet. Her vil solcelleanlægget typisk bestå af solceller, batterier og inverter.

Når solcellerne omdanner solens energi til elektricitet, bliver overskydende energi i stedet lagret i batterierne til senere brug. Inverteren bruges til at konvertere den lagrede energi.

Off-grid-solcelleanlæg bruges også i områder, der ikke har adgang til strømforsyning fra elnettet, f.eks. fjerntliggende områder eller hytter.

Læs mere: Off-grid solcelleanlæg

Bemærk: Hos 1KOMMA5° Danmark fører vi ikke off-grid anlæg

Solcelleanlæg på taget

Få det maksimale ud af dine solceller med en batteribank.

Solcelleanlæg er enestående i sig selv og kan bidrage positivt til både din elregning og den grønne omstilling. Dog står mange overfor en klassisk udfordring, når de ønsker at få det maksimale ud af deres solceller.

De fleste er nemlig ikke hjemme i de timer, hvor solcelleanlægget producerer mest strøm.

Uden en batteribank vil størstedelen af den producerede elektricitet falde sammen med perioder med lavt forbrug, hvilket betyder, at overskudsstrømmen sendes tilbage til elnettet. Det er selvfølgelig ikke nogen katastrofe, da du stadig får betaling for den strøm, som du sender tilbage til elnettet.

Men det kan godt være en streg i regningen, hvis man ønsker en højere grad af uafhængighed og selvforsyning med sine solceller.

Derfor er det ofte en fordel at integrere en batteribank i dit solcelleanlæg, da det sikrer en mere effektiv udnyttelse af den producerede strøm.

Med en batteribank har du mulighed for at lagre den overskydende strøm og anvende den, når behovet opstår - typisk om aftenen, når solen ikke længere skinner. Derved kan du maksimere din energiforsyning og opnå større uafhængighed fra det traditionelle elnet.

Læs mere: Kan det betale sig med en batteribank til solceller?

Solcelleanlæg på taget

Intelligent energistyring med Heartbeat.

Solceller er i sig selv en glimrende måde at reducere elregningen. Nu er det dog blevet muligt at optimere endnu mere gennem intelligent energistyring, der er baseret på kunstig intelligens.

Heartbeat, den innovative energistyrings-løsning fra 1KOMMA5°, revolutionerer måden, du administrerer dit energiforbrug. Heartbeat fungerer sådan, at den tilgår elbørsen og vejrudsigten, så den hele tiden kender elprisen i de kommende 24 timer. 

Ud fra denne information sikrer Heartbeat, at du altid har den billigste strøm i huset, og at du sælger din overskydende strøm, når købsprisen er højst.



Når Heartbeat sammensættes med solceller og batteribank, samt evt. varmepumpe og/eller elbil, holder softwaren løbende øje med dit forbrug for at optimere det løbende – og det sker helt automatisk, uden du behøver at løfte en finger. 

Hos 1KOMMA5° fører vi eksklusivt Heartbeat, og vi har allerede +10.000 aktive installationer.

Solcelleanlæg på taget

Pris på solceller: Kan det overhovedet betale sig?

Hos os ligger gennemsnitsprisen for et standardanlæg-solcelleanlæg på ca. 135.000 kr.

Prisen på solceller er selvfølgelig et vigtigt aspekt, og måske spekulerer du på, om investeringen i solceller virkelig er pengene værd?

Svaret er enkelt: ja! 

Den konkrete pris på et solcelleanlæg afhænger af en række forskellige faktorer. Det handler både om størrelsen på anlægget, men også kvaliteten af produkterne i solcelleanlægget, som unægteligt spiller en rolle i prisen.



Mens den indledende omkostning kan virke overvældende, er det vigtigt at se på det større billede. Dels vil solcellerne kunne tjene sig hjem over tid grundet besparelser på strømregningen. Typisk vil solceller have en tilbagebetalingstid på 7-10 år. Og dels er det vigtigt at huske på, at solceller ikke kun er en økonomisk investering, men også en investering i vores fremtid og miljøet.

Solcelleanlæg på taget

Hvad er den optimale placering af solceller?

Når du skal installere solceller, vil du selvfølgelig gerne have den maksimale effekt fra dem. Her spiller placeringen af dem faktisk en ganske stor rolle.

Den optimale placering af solcellerne afhænger af flere faktorer, herunder tagets hældning og retning.

Hvis vi starter med hældningen på taget, så bør solcellerne ideelt set installeres på et tag med en hældning på mellem 30 og 45 grader. Denne hældning giver en optimal vinkel i forhold til solens position på himlen i løbet af året, og vil derfor sikre maksimal effektivitet. 

Du kan stadig få masser af glæde fra solceller, selv hvis du f.eks. har et helt fladt tag. Det er dog vigtigt at være opmærksom på, at hældningen af solcellerne kan have indflydelse på deres effektivitet og energiproduktion.

Tagets retning er som nævnt også vigtig i forhold til solcellernes potentiale. I Danmark vil du få mest ud af solcellerne på et sydvendt tag, da solen bevæger sig over himlen fra øst mod vest i løbet af dagen. Derfor vil solcellerne på et sydvendt tag være eksponerede for solens stråler i længst tid.

Hvis det ikke er muligt at installere solceller på et tag, der er sydvendt, er sydøst og sydvest de næstbedste løsninger. Øst og vest er også gangbare løsninger, men kommer vi ud nordøst eller nordvest, falder effektiviteten drastisk.

Det er derfor vigtigt at undersøge tagets retning, når du planlægger at installere solceller for at opnå den optimale energiproduktion og maksimere dit udbytte.

Solcelleanlæg på taget

Vi gør installation af solceller nem og gnidningsfri.

Når det kommer til at installere et solcelleanlæg, er det afgørende at have professionel ekspertise ved sin side. Hos 1KOMMA5° Danmark gør vi hele processen så nem og problemfri som muligt for dig.

Før installationen går i gang, vil en af vores erfarne eksperter foretage en omhyggelig vurdering af sollysets potentiale på din ejendom samt undersøge, hvordan bygningen og taget egner sig til solceller. 

Det sikrer, at vi udnytter solenergien optimalt og skaber det mest effektive solcelleanlæg til dine behov.

Vores dedikerede team af fagfolk sørger for, at dine solceller installeres med den højeste kvalitet og præcision. Du kan trygt stole på, at vi tager dig i hånden hele vejen og sikrer, at processen forløber sig problemfrit – fra første vurdering til den endelige installation.

Solcelleanlæg på taget

Solceller til dit sommerhus?

Overvejer du at få solceller til dit sommerhus, kan du finde mere om vores løsninger her.

Det har aldrig været nemmere at få solceller til dit hjem.

Det skal ikke være svært at gøre en forskel for klimaet og din økonomi. Vi gør vedvarende energi nemt ved at tage tage dig i hånden fra tanke til handling – uden at du skal løfte en finger.

Beregn dit potentiale

Overvejer du at investere i et solcelleanlæg? Sammen udregner vi dit hus’ potentiale, så du kan få mest muligt ud af dit kommende solcelleanlæg.

Vi klarer papirarbejdet

Før du investerer i solceller, skal du vide, om projektet spiller sammen med eventuelle lokalplaner, fredninger eller servitutter. Vi undersøger dette for dig og sørger for, at papirarbejdet er i orden.

Levering, montering og service

Når du har fået grønt lys til at etablere dit solcelleanlæg, er du klar til at få det installeret. Vi hjælper med alt – fra levering til montering og service.

Kom i gang i dag.

Du kan altid få et tilbud med det samme, ved at gå igennem vores prisberegner. Så får du et overblik over dine mulige besparelser med solceller - det tager kun 2 minutter.

Trin 1 af 3 af beregning

Hvor mange bor i din husstand?

1

Ca. kWh: 2.550

Kender du dit årlige el-forbrug? 

Hvilke af disse enheder har eller påtænker du
at få til din husstand?

Hvor ønsker du at dine solceller skal monteres?

Beregner dit tilbud...

0%

Færdig. Se din beregning nu.

Få mere viden om vedvarende energi.

Udforsk de seneste teknologier, initiativer og tendenser inden for grøn energi, fra sol- og vindkraft til innovative lagringsmetoder. Få praktiske tips til at gøre en positiv forskel og bliv en del af bevægelsen mod en mere miljøvenlig og energieffektiv verden.

Interesseret i at høre mere?

Der kan være mange spørgsmål som melder sig, når det handler om at optimere sit hjem med bæredygtig energi. Vi sidder klar til at svare på dine spørgsmål, kontakt os nu på +45 70 20 74 74, eller udfyld formularen.

1komma5 energirådgiver snakker i telefon